Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще започне на 21 декември участието

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще започне на 21 декември участието
Коментари Харесай

Григор Димитров започва на 21 декември

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще стартира на 21 декември присъединяване си в Световната лига по тенис.

Българската звезда ще играе и във второто издание на демонстративното съревнование в Обединените арабски емирства. През този сезон някогашният №3 в света е в тима на " Хвърчилата " дружно със Стефанос Циципас (Гър), Паула Бадоса (Исп) и шампионката от Откритото на Австралия Арина Сабаленка (Блр), осведоми " 24 часа ".

Преди година Григор бе в състава на " Соколите " отново с Бадоса (тя е гадже на Циципас) и Сабаленка, а №1 в отбора тогава бе Новак Джокович, който съществено се е заел да колекционира върхове в международния тенис.

Първият мач на " Хвърчилата " ще е против " Орлите ", където са руснаците Данил Медведев и Андрей Рубльов, младата им сънародничка Мирра Андреева и София Кенин, която има купа от Australian Open.

За " Соколите " ще играят Тейлър Фриц, Франсес Тиафо, Елена Рибакина и Лейла Фернандес. " Ястребите " са Каспер Рууд, Хуберт Хуркач, Ига Швьонтек и Каролин Гарсия.

Димитров от няколко дни е в Дубай. Той ще стартира формалния сезон на шампионата в Бризбейн, където стана първенец през 2017 година
 Григор Димитров резервира позиции
Григор Димитров резервира позиции

Българинът е 14-и в света
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР